Truskawkowo-czekoladowe mini babeczki z Ganache z białej czekolady

Truskawkowo-czekoladowe mini babeczki z Ganache z białej czekolady mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 96. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, sól, Drink mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Babeczki Espresso z Ganache mlecznej czekolady i polewą z białej czekolady, Mini Czekoladowe Babeczki Ganache, oraz Ciasteczka czekoladowe Brownie Sandwich z Ganache z białej czekolady i konfiturami truskawkowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Ułóż filiżanki czterech 24-filiżanek mini patelni na babeczki z papierowymi wkładkami. Przesiać mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, cały proszek kakaowy, 1 opakowanie mieszanki napoju truskawkowego i sól w misce do mieszania.
W osobnej misce ubij masło i biały cukier mikserem na średniej prędkości, aż będą lekkie i puszyste; ubijaj jajka, po jednym na raz, dodając każde jajko po całkowitym włączeniu poprzedniego. Ubić ekstrakt z wanilii; wymieszać w mieszance mączno-kakaowej w 4 dodatkach, za każdym razem na przemian z mlekiem. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i ubijaj śmietanę. Wypełnij kubki cupcake 1/2 do 3/4 pełne.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka babeczki wyjdzie czysta, 10 do 15 minut.
Wyjąć do stojaków i pozostawić babeczki do ostygnięcia.
Doprowadzić 2 szklanki śmietany prawie do wrzenia w rondlu na średnim ogniu; rozpuścić 2 opakowania napoju truskawkowego wymieszać w śmietanie. Mieszaj w białej czekoladzie, aż kawałki stopią się, a mieszanina topi się, gładka i błyszcząca. Odstawić i pozostawić ganache do ostygnięcia do temperatury ciepłej (około 95 stopni F / 35 stopni C). Zamrozić każdą babeczkę ganache.