Truskawkowo-czekoladowe mini babeczki z Ganache z białej czekolady

Truskawkowo-czekoladowe mini babeczki z Ganache z białej czekolady
Truskawkowo-czekoladowe mini babeczki z Ganache z białej czekolady mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 96. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, sól, Drink mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Babeczki Espresso z Ganache mlecznej czekolady i polewą z białej czekolady, Mini Czekoladowe Babeczki Ganache, oraz Ciasteczka czekoladowe Brownie Sandwich z Ganache z białej czekolady i konfiturami truskawkowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Ułóż filiżanki czterech 24-filiżanek mini patelni na babeczki z papierowymi wkładkami. Przesiać mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, cały proszek kakaowy, 1 opakowanie mieszanki napoju truskawkowego i sól w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Likier Granatowy Lub Sok żurawinowyLikier Granatowy Lub Sok żurawinowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W osobnej misce ubij masło i biały cukier mikserem na średniej prędkości, aż będą lekkie i puszyste; ubijaj jajka, po jednym na raz, dodając każde jajko po całkowitym włączeniu poprzedniego. Ubić ekstrakt z wanilii; wymieszać w mieszance mączno-kakaowej w 4 dodatkach, za każdym razem na przemian z mlekiem. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i ubijaj śmietanę. Wypełnij kubki cupcake 1/2 do 3/4 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka babeczki wyjdzie czysta, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Wyjąć do stojaków i pozostawić babeczki do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
5
Doprowadzić 2 szklanki śmietany prawie do wrzenia w rondlu na średnim ogniu; rozpuścić 2 opakowania napoju truskawkowego wymieszać w śmietanie. Mieszaj w białej czekoladzie, aż kawałki stopią się, a mieszanina topi się, gładka i błyszcząca. Odstawić i pozostawić ganache do ostygnięcia do temperatury ciepłej (około 95 stopni F / 35 stopni C). Zamrozić każdą babeczkę ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Likier Granatowy Lub Sok żurawinowyLikier Granatowy Lub Sok żurawinowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje96
Ocena Zdrowia0
Magazyn