Truskawkowo-Biała Czekolada Napoleon

Truskawkowo-Biała Czekolada Napoleon
Truskawkowo-Biała czekolada Napoleon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 2343 kalorii, 30g białka, oraz 150 g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje 8,11 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladę Piekarską, chłodną bitą polewę, truskawki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć truskawki można śledzić to danie główne z Naleśniki z truskawkami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to White Chocolate Peppermint Napoleons, Napoleony czekoladowo-karmelowo-Truskawkowe, oraz Truskawkowo-Czekoladowy Krem Napoleon.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Rozłóż arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni; przekłuj ciasto widelcem.
3
Ciasto pokroić w poprzek na 3 kawałki, zgodnie z liniami zagięcia w cieście.
4
Umieścić w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Piec 15 min. albo aż do złotego brązu. Fajne na stelażach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Tymczasem kuchenka mikrofalowa 4 oz. czekolady i 1/2 szklanki ostudzić bicz w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 1 min. lub do momentu prawie stopienia się czekolady, mieszając po 30 sekundach. mieszaj, aż czekolada zostanie całkowicie stopiona i mieszanina zostanie dobrze wymieszana. Całkowicie schłodzić, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Dodać pozostałą ostudzoną Bat; ubijać do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Podziel każdy kawałek ciasta na 2 warstwy. Odstawić 2 górne warstwy.
9
Rozłóż każdą z 4 pozostałych warstw ciasta skąpym 1/2 szklanki zimnej mieszanki ubijać; top każda z 1/3 szklanki truskawek. Ułożyć 2 warstwy wierzchniej warstwy, przykryć pozostałymi warstwami ciasta. Roztopić pozostałą czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; skropić równomiernie stosy ciasta. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
10
Pokroić każdy stos na 6 sztuk, aby służyć.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia37
Magazyn