Truskawkowe Tiramisu Trifle
Truskawkowe Tiramisu może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.93 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz granulki kawy rozpuszczalnej, twarożek, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Spróbuj Truskawkowe Tiramisu Trifle, Truskawkowe Tiramisu Trifle, oraz Truskawkowe Tiramisu Trifle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mieszaj granulki kawy rozpuszczalnej i wodę razem w misce, aż się rozpuści.
Ubij twaróg, śmietanę i cukier cukierniczy razem w osobnej misce za pomocą elektrycznego miksera na średniej prędkości, aż zgęstnieje, 1 do 2 minut.
Posmaruj każde ciastko ladyfinger kawą. Ułóż kilka ladyfingers na dnie 4 szklanek do serwowania.
Rozprowadź warstwę kremu wypełniającego na wierzchu ladyfingers.
Warstw kilka plastrów truskawek na szczycie kremowego nadzienia. Powtórz z pozostałymi ladyfingers, kremowym nadzieniem i pokrojonymi truskawkami, kończąc warstwą kremowego nadzienia.
Dekoruj każdą szklankę całą truskawką.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować, jest Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki). MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator