Truskawkowe"Pop-Tarts"
Truskawkowe "Pop-Tarts" to Wegetariańskie przystawka. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną plus dodatkową, grubą sól koszerną, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 155 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Masło orzechowe i Jelly Pop Tarts, Strawberry ' Pop Tarts, oraz Truskawkowe tarty s ' Amore.
Instrukcje
Wymieszać 2 szklanki plus 2 łyżki mąki, grubejsól i cukier w dużej misce.
Dodać masło.Używając opuszków palców lub tylnego widelca, mieszajbutter, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodaj lodowatą wodę przez łyżki stołowe, tossinguntil wilgotne grudki tworzą. Zbierz ciasto do środka. Podziel na pół; uformuj każdą połowę na dysk.Owiń w plastik. Schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Linia 2 duże obramowane blachy do pieczenia zm. Pracując z 1 dyskiem na raz, rozwałkuj ciasto na posypanej mąką powierzchni do około 13x11 cali. Przyciąć do prostokąta 12x10 cali, a następnie pociąć na osiem prostokątów 5x3 cali.
Ułóż 4 prostokąty, rozmieszczone w odstępach, na każdym arkuszu. Łyżka 1 1/2 łyżki stołowejprezuje w rzędzie w dół środka każdego kąta. Wierzch z drugorzędnym prostokątem. Za pomocą palców delikatnie przyciśnij wszystkie krawędzie każdej tarty do uszczelnienia; przyciśnij wszystkie krawędzie zębami widelca do podwójnego uszczelnienia.Używając wykałaczki, poke kilka otworów w środku górnego prostokąta ciasta. Przykryć; zamrozić arkusze tartson co najmniej 2 godziny i do 1 tygodnia.
Umieść 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 191°.
Zapiekać zamrożone tarty odkryte do 15 minut,odwracając arkusze po 15 minutach, w sumie 25 do 30 minut (niektóre konfitury mogą wyjść). Natychmiast przenieść tarty do stojaka.Lekko przesiej cukier puder.
Podawać ciepłylub w temperaturze pokojowej ze świeżymi jagodami.
W porcji: 383,3 kcal kalorii,
7% kalorii z tłuszczu, 22,0 g tłuszczu,
0 g tłuszczów nasyconych,