Truskawkowe Konfitury Malinowe
Truskawkowe konfitury malinowe to wegańskie przyprawa. Ten przepis służy 3. Na 10,28 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 896 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz skórkę pomarańczową, tosty, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Tarta Bakewell z konfiturami malinowymi, Panini z Brie, jabłkami i konfiturami z malin, oraz Tosty francuskie ciabatta z konfiturami malinowymi.
Instrukcje
W dużej misce połącz truskawki, maliny, cukier, skórkę pomarańczową i sok. Wymieszać do połączenia i niech macerat przez 30 protokół.
Po 30 minutach delikatnie rozbij mieszankę owoców, aby rozpocząć rozbijanie owoców.
Wyjąć jedną czwartą mieszanki owoców i PULSE (nie puree) w robocie kuchennym i zwrócić go do miski.
W małym rondlu, połączyć pektyny i 3/4 szklanki wody. Doprowadzić wodę do wrzenia i gotować przez 1 minutę, nie dłużej.
Dodaj do owoców i mieszaj przez 3 do 4 minut.
Przykryć i umieścić w lodówce, aby ustawić na 2 godziny lub na noc.
Podawać z grzankami lub domowymi herbatnikami.