Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe Z Rodzynkami

Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe Z Rodzynkami
Truskawkowe ciasto rabarbarowe z rodzynkami to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ten deser ma 214 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka masła, mielonego imbiru, truskawek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy, oraz Chutney Z Rabarbarem, Wiśnią I Złotymi Rodzynkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Ułóż 9-calowe naczynie z ciasta z cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wymieszać razem truskawki, rabarbar, rodzynki, mąkę, cukier i imbir w misce; pozostawić mieszaninę na 15 minut. W międzyczasie rozwałkuj pozostałą skorupę na 10-calowe koło na mącznej powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Umyj dolną skórkę białkiem jajka i wlej nadzienie. Nadzienie równomiernie posmarować masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
4
Pokrój pozostałą skórkę na paski o szerokości 3/4 cala (użyj zapiekanego noża do ciasta, aby uzyskać ładniejszą skórkę). Zwilż Brzeg wypełnionej skorupy dolnej odrobiną wody i ułóż dwa najdłuższe paski w krzyż na środku ciasta. Pracując od następnego najdłuższego do najkrótszego paska, naprzemiennie poziome i pionowe paski, tkając paski podczas jazdy. Naciśnij paski kraty w dół na dolnej krawędzi skorupy do uszczelnienia, i przyciąć paski górnej skorupy starannie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
5
Umieścić ciasto w obrębionej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut; niższe ciepło piekarnika do 400 stopni F (205 stopni C), i piec do złotego koloru, o 20 więcej minut. Wyrównaj krawędzie skorupy folią aluminiową, jeśli zbyt szybko brązowieją.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn