Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe

Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe
Truskawkowe ciasto rabarbarowe to bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Matki. 853 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka łodyg rabarbaru, gotowanie tapioka, przepis Pie crust, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wiele osób naprawdę lubi ten deser. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe, Najlepsze Ciasto Truskawkowo-Rabarbarowe, oraz Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Ułóż nadzienie: w dużej misce delikatnie połącz rabarbar i truskawki z cukrem, tapioką, solą i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Bita Polewa I Mięta OpcjonalnieBita Polewa I Mięta Opcjonalnie
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
TapiokaTapioka
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odstawić na 10 minut.
4
Rozwałkuj dolną skórkę i napełnij ciasto: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Rozwałkuj jeden krążek ciasta i ułóż nim dno naczynia do ciasta. Przyciąć do 1/2 cala od krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
6
Przenieść nadzienie do skorupy i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Top the pie: 
8
Rozwałkować drugi krążek ciasta i ułożyć na cieście. Przyciąć krawędzie do Cala od krawędzi naczynia ciasto. Tuck górnej krawędzi skorupy na dolnej krawędzi skorupy i użyć palców lub widelcem do zaciskania górnej i dolnej krawędzi razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
9
Wytnij szczeliny na górze, aby para mogła uciec.
10
(Jeśli chcesz, aby uzyskać ładną glazurę na cieście, użyj pędzla do ciasta, aby przeczesać cienką warstwę białka lub śmietany na wierzch ciasta.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
11
Piec: 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Umieść ciasto na środkowym stojaku piekarnika 204° z blachą do pieczenia na Dolnym stojaku, aby złapać wszelkie soki, które mogą się rozlać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Piec przez 20 minut w temperaturze 204°, następnie zmniejszyć ogień do350 i piec dodatkowe 40-50 minut dłużej (50 do 60 minut dłużej, jeśli robi 10-calowe ciasto). Ciasto robi się, gdy skórka jest ładnie rumiana, a nadzienie (które widać przez otwory odpowietrzające) grube i bąbelkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Podawać na ciepło lub na zimno. Jeśli ochłodzisz do temperatury pokojowej, soki będą miały więcej czasu na zagęszczenie. Ciasto można również przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej do 2 dni lub w lodówce przez 5 dni.

Polecane wino: Lambrusco Dolce, Późne żniwa Riesling, Vin Santo

Ciasto w menu? Spróbuj sparować z Lambrusco Dolce, późne zbiory Riesling i Vin Santo. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Winnice późno żniwa Riesling z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Winnice Późne Zbiory Riesling
Winnice Późne Zbiory Riesling
Bladożółty kolor, nos otwiera się aromatami świeżego ananasa, soczystej nektaryny i nut cytrusowych. Wino w pełni pokrywa podniebienie wyrażając żywe smaki kwiatu pomarańczy, cierpkiego jabłka granny smith i plastra miodu. Długie wykończenie wyświetla idealną równowagę słodyczy i przepysznej kwasowości, zapraszając kolejny łyk.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeWiosenne
Magazyn