Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe

Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe
Need a bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i deser wegetariański? Truskawkowe ciasto rabarbarowe może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 86 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz myjkę jajeczną, rabarbar, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 234 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy, oraz Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425° F. rdzeń i ćwiartki truskawek. Pokroić rabarbar na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Wrzuć truskawki i rabarbar wraz z 1/4 szklanki cukru i pozwól im maceratować (cukier zacznie rozkładać owoce, uwalniając płyn) przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
3
Ubić razem pozostałą 1/2 szklanki cukru i skrobię kukurydzianą lub skrobię z tapioki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Odcedzić nadmiar płynu z mieszanki truskawek za pomocą Porcelanowej nasadki lub sitka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Dodać mieszaninę cukru do mieszanki owoców. Dobrze wymieszać, aż cała skrobia się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkrobiaSkrobia
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
6
Nadzienie wlać do przygotowanego, schłodzonego ciasta w kształcie talerza ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Umieść schłodzoną, zwiniętą wierzchnią skórkę na nadzieniu. Przyciąć krawędzie i zacisnąć zgodnie z potrzebami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
8
Przeciąć szczeliny lub wzory na górze ostrym nożem do parowania. Schłodzić przez 20 minut przed pieczeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Na wierzch ciasta nałożyć umywalkę jajeczną i, jeśli chcesz, posypać cukrem turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
10
Umieść schłodzone ciasto w piekarniku o temperaturze 425° F. Obróć ciasto raz po 15 minutach, a następnie ponownie po 3
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
11
Jeśli wierzch lub krawędzie zbyt szybko się brązowieją, umieść folię aluminiową na powierzchni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
12
Piec do góry jest głęboki złoty brąz i wypełnienie jest bulgotanie w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
13
Pozostawić ciasto do ostygnięcia na 30 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn