Truskawkowe Ciasto Krówkowe
Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka jajek, serek, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Truskawkowe Daiquiri Krówka, Truskawka 3 Muszkieterki Krówka, oraz Truskawkowo-Czekoladowe Krówki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieścić pie crust w 9-calowej szklanej patelni pie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla ciasta wypełnionego jedną skórką.
W dużej misce, połączyć wszystkie składniki warstwy brownie; pokonać 50 uderzeń łyżką.
Rozprowadzić na dnie patelni wyłożonej skórką.
Piec w 177°. przez 30 do 35 minut lub do góry jest błyszczący i środek jest ustawiony. Jeśli to konieczne, po 15-20 minutach pieczenia przykryj Brzeg Skórki paskami folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
W międzyczasie, w małej misce, połączyć serek, cukier, wanilia i 1 jajko; ubić, aż będzie gładka. Pracując szybko, upuść mieszankę twarogu małymi łyżkami na częściowo upieczone brownies; ostrożnie rozprowadź, aby pokryć warstwę brownie.
Piec dodatkowe 18 do 20 minut lub aż serek jest ustawiony. Schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Ułóż połówki truskawek, pokrój bok w dół, na wierzchu warstwy twarogu. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do czasu serwowania. Bezpośrednio przed podaniem umieść polewę lodową w małym naczyniu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej. Mikrofalówka na rozmrażanie przez 45 sekund. Łyżka do małej plastikowej torebki; uszczelnij torbę.
Wyciąć mały otwór w dolnym rogu worka; wycisnąć worek, aby mżnąć polewą nad ciastem. Przechowywać w lodówce.