Truskawkowe Ciasto Kawowe

Truskawkowe Ciasto Kawowe
Truskawkowe Ciastko Ciasto kawowe jest Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 12. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier puder, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Truskawkowe, Ciasto Truskawkowe, oraz Ciasto Truskawkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. W średniej misce wymieszaj mąkę, cukier granulowany, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak drobna okruchy. Wymieszać z mlekiem, ekstraktem z migdałów i jajkiem aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
MasłoMasło
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Rozprowadzić na patelni o wymiarach 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 11 do 13 minut lub do złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W małej misce ubij śmietanę do ubijania mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty; odstawić. W średniej misce, ubić serek śmietankowy i cukier puder na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Złóż bitą śmietanę. Wierzch ostudzonego ciasta z bitą śmietaną. (Matowe ciasto można schłodzić do 6 godzin.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Bita śmietanaBita śmietana
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Tuż przed podaniem, top ciasto z truskawkami. (Ciasto z truskawkami można schłodzić do 2 godzin.)
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn