Truskawkowe ciastka z miętą i bitą śmietaną
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 483 kalorie, 6G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, proszku do pieczenia, skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciastka Truskawkowe matcha z bitą śmietaną, Ciastka miodowo-truskawkowe z bitą śmietaną słodzoną miodem, oraz Bekonowe ciastka z bitą śmietaną z masłem orzechowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż blachę do pieczenia z pergaminem. Mąkę, 4 łyżki cukru, proszek do pieczenia i sól wymieszać w 5 sekund.
Dodać masło. Używając zakrętów on / off, przetwarzaj, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodaj 1 szklankę śmietany i skórki pomarańczowej. Proces tylko do uzyskania wilgotnych grudek. Zebrać ciasto w piłkę; delikatnie zagnieść 5 obrotów.
Rozwałkować ciasto na powierzchni mąki do 3/4-cala-grube okrągłe. Używając noża o średnicy 3 cali, Wytnij 3 rundy. Zbierz ciasto i reroll w razie potrzeby, aby 3 więcej 3-calowych rund. Układaj rundy na przygotowanym arkuszu.
Posmarować 2 łyżkami śmietany; posypać 1 łyżką cukru.
Piec herbatniki do bladego złota i tester włożony do środka wychodzi czysty, około 20 minut. Chłodne 15 minut. (Może być wykonany 2 godziny wcześniej.)
Połącz jagody, 1/2 szklanki cukru, mięty i skórki pomarańczowej w średniej misce; wymieszaj, aby zmiksować.
Odstawić na co najmniej 30 minut i do 2 godzin, mieszając od czasu do czasu.
Połączyć śmietanę, wanilię i pozostałe 3 łyżki cukru w dużej misce.
Ubijać do uzyskania miękkich szczytów.
Ciastka przeciąć poziomo na pół.
Umieścić 1 biszkopt dno w każdej z 6 misek. Na wierzchu jagody, następnie osłodzoną bitą śmietaną i biszkoptem.