Truskawkowa Kruszonka Rabarbarowa

Truskawkowa Kruszonka Rabarbarowa
Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 913 kalorii, 14g białka, oraz 59G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok z cytryny, rabarbar, cukier, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kruszonka Truskawkowo-Rabarbarowa, Truskawkowa Kruszonka Rabarbarowa, oraz Truskawkowa Kruszonka Rabarbarowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
W przypadku kruszonki migdałowej: w robocie kuchennym pulsuj migdały, aż zostaną drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodać mąkę, cukier i sól. Puls do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Dodać masło i pulsować, aż masło jest rozproszone w kawałkach wielkości orzecha włoskiego w całej. Odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
1
W dużej misce wymieszać rabarbar, truskawki, cukier, skrobię kukurydzianą, skórkę z cytryny i sok z cytryny. Wypełnij cztery 4-calowe ramekiny prawie do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
Posypać na wierzchu około 2 łyżki kruszonki migdałowej i wstawić do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Piec, aż pęcherzyki napełniania i polewa jest złoty kolor, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Odstawić na 5 minut.
5
Do polewy: za pomocą trzepaczki lub nasadki trzepaczki i miksera stojącego ubijaj mascarpone na średniej prędkości przez około 2 minuty, aby zwiększyć objętość. Rezerwy i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Podawać: raz wypoczęty, dodać do każdego ramekina 2 łyżki ubite mascarpone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn