Truskawkowa Kruszonka Rabarbarowa

Truskawkowa Kruszonka Rabarbarowa
Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 913 kalorii, 14g białka, oraz 59G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok z cytryny, rabarbar, cukier, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kruszonka Truskawkowo-Rabarbarowa, Truskawkowa Kruszonka Rabarbarowa, oraz Truskawkowa Kruszonka Rabarbarowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
W przypadku kruszonki migdałowej: w robocie kuchennym pulsuj migdały, aż zostaną drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Dodać mąkę, cukier i sól. Puls do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Dodać masło i pulsować, aż masło jest rozproszone w kawałkach wielkości orzecha włoskiego w całej. Odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1
W dużej misce wymieszać rabarbar, truskawki, cukier, skrobię kukurydzianą, skórkę z cytryny i sok z cytryny. Wypełnij cztery 4-calowe ramekiny prawie do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
Posypać na wierzchu około 2 łyżki kruszonki migdałowej i wstawić do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Piec, aż pęcherzyki napełniania i polewa jest złoty kolor, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Odstawić na 5 minut.
5
Do polewy: za pomocą trzepaczki lub nasadki trzepaczki i miksera stojącego ubijaj mascarpone na średniej prędkości przez około 2 minuty, aby zwiększyć objętość. Rezerwy i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Podawać: raz wypoczęty, dodać do każdego ramekina 2 łyżki ubite mascarpone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn