Truskawki z miętowym dipem jogurtowym
Truskawki z miętowym dipem jogurtowym mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 163 kalorie, 7G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.71 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz truskawki, miód, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 40%. Podobne przepisy to Jogurt miętowo-różany z truskawkami, Dip jogurtowo-Feta, oraz Truskawki, Orzechy Laskowe I Jogurt.
Instrukcje
Wyłożyć cienki sitko z siatki drucianej z filtrem do kawy i umieścić nad miską.
Łyżka jogurtu do filtra. Przykryć folią i schłodzić co najmniej 24 godziny. Jogurt można schłodzić do 72 godzin. Robi się grubsze, im dłużej dreszcze.
Wylej płyn do miski i ubijaj zagęszczony jogurt, miętę, skórkę z cytryny i miód do wymieszania.
Dekorować, w razie potrzeby.