Truskawki z lodem maślanym i octem balsamicznym
Truskawki z lodem maślanym i octem balsamicznym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka truskawek, soku z cytryny, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Truskawki z lodem maślanym i octem balsamicznym, Truskawki z octem balsamicznym, oraz Truskawki Z Octem Balsamicznym Giusti dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce ubij 1 1/2 łyżki cukru z 1/2 łyżki soku z cytryny, aż cukier się rozpuści.
Ubij maślankę i wlej do płytkiego naczynia do pieczenia; zamrozić do twardości, ubijając mieszankę co 30 minut, około 3 godzin.
W misce wrzucić truskawki z pozostałymi 2 łyżkami cukru i 1 łyżką soku z cytryny.
Dodać skórkę z cytryny i ocet; odstawić na 30 minut. Łyżka jagody i wszelkie soki do szklanek. Za pomocą widelca zeskrobać lód maślanki na puszyste kryształy i łyżkę na truskawki.
Udekorować estragonem i podawać.