Truskawki Romanoff z lodami Creme Fraîche

Truskawki Romanoff z lodami Creme Fraîche
Truskawki Romanoff z lodami Creme Fraîche mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 400 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka maślanki, soli, truskawek plus i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Truskawki Romanoff z lodami Creme Fraîche, Przystawka świąteczna-maliny i Klementynki Romanoff z Creme Fraiche, oraz Bzu Crème Fraîche Tarta Z Brytyjskimi Truskawkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść drobny sitko na dużej misce szklanej. Napełnij kolejną miskę (większą niż bowlz sitkiem) do połowy lodem i wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Cukier i żółtka ubić w trzeciej dużej mieszance bowlto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Połącz crème fraîche, maślankę, sok z cytryny, skórkę cytryny i sól w dużym rondlu. Stale mieszaj na średnim ogrzaniu tylko do gorąca (nie pozwól, aby mieszaninaolej), około 4 minut. Stopniowo ubijać mieszaninę crèmefraîche na mieszaninę żółtkową. Powróćmiksowanie do tego samego rondla. Mieszaj stale na średnim ogniu, aż do natychmiastowego odczytania termometru włożonego do rejestrów kremu170 & Deg;F i krem zagęszcza się bardzo lekko, około 4 minut (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Wlać krem przez sitko ustawione na misce. Ustaw misę zcustard w misce wypełnionej lodowatą wodą; whiskoccas occasionally until custard is cold. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Przelej krem do lodówi procesu zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
6
Przenieść lody do pojemnika; przykryć i zamrozić do twardości, co najmniej 6 hours.DO AHEAD: lody można zrobić 3 dniaahead. Zamrozić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
1
W średniej misce wrzucić ćwiartowane jagody, pomarańczę, cukier puder, Grand Marnier, i skórkę. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę. Czy do przodu: może być 4 godziny do przodu. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Grand MarnierGrand Marnier
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Łyżka lodów do 6 szklanek deserowych. Top z mieszanki jagodowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
3
Każdą z nich udekorować 1 całą jagodą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
4
* Dostępne w większości supermarketów iw specjalistycznych sklepach spożywczych.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn