Truskawki na dwa sposoby mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 602 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka lodów waniliowych, truskawek, liści bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to La Madeleine Strawberries Romanov-truskawki podane ze wspaniałym sosem brandy, BLT: dwa sposoby, oraz Rugelach Trzy Sposoby.
Instrukcje
1
Podzielić truskawki między 2 miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Do 1 miski dodać sok z cytryny i 2 łyżki cukru i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odstawić na co najmniej 15 minut przed podaniem.
4
Do drugiej miski dodaj ocet balsamiczny, 1 łyżkę cukru i bazylię. Rzucać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona