Truskawki, brzoskwinie i bazylia z winegretem pomarańczowym
Truskawki, brzoskwinie i bazylia z pomarańczowym winegretem to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 160 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i zbierz truskawki, liście bazylii, szczyptę soli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z kapusty z brzoskwiniami, kukurydzą i winegretem Bazyliowo-miodowym, Bazyliowo-Pomarańczowy Vinaigrette, oraz Letnia sałatka z pomarańczową bazylią Vinaigrette.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 15 protokół).
Dodaj olej i sól do patelni, mieszając trzepaczką.
Połączyć jagody i brzoskwinie w dużej misce.
Dodać mieszaninę soku, delikatnie mieszając.