Truskawka Balsamiczna, Bazylia I Kozi Ser Bruschetta

Przepis balsamiczny truskawka, bazylia i kozi ser Bruschettan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na $3.69 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 2. Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 22g białka, oraz 16G tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 63 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jeśli masz dojrzały ocet balsamiczny, kufel/kosz truskawek, kufel / kosz truskawek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Truskawkowo-kozi ser Bruschetta ze świeżą bazylią, Truskawkowa Bruschetta z boczkiem, kandyzowanymi pekanami i kozim serem z balsamiczną mżawką, oraz Brzoskwiniowa Bruschetta z kozim serem, bazylią i miodem dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.