Truflowa Gorąca Czekolada

Truflowa Gorąca Czekolada
Truflowa gorąca czekolada to bezglutenowe napój. Jedna porcja zawiera 596 kalorii, 12g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z mięty pieprzowej, natychmiastowe espresso w proszku, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwe trufle ~ łyżki truflowe z czekoladą i różami, Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, oraz Czysta czekoladowa mądrość: 5 prawdziwych korzyści zdrowotnych ciemnej czekolady + zdrowe czekoladowe przekąski Alisy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podgrzać mleko na średnim ogniu, aż wokół boków patelni utworzą się pęcherzyki (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Zdjąć z ognia; ubić czekoladę, brązowy cukier, espresso w proszku, wanilię i sól, aż będzie gładka. Powrót do ognia; gotować i mieszać aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Wlać do kubków; top z pożądanym smaku bitej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
4
Aby przygotować dulce de leche bitą śmietanę: na ciężkiej patelni roztopić cukier na złoty kolor. Stopniowo mieszaj śmietanę; gotuj i mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De LecheDulce De Leche
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Przenieść do małej miski; przykryć i przechowywać w lodówce przez 4 godziny. Beat aż sztywne szczyty tworzą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Bita śmietana czekoladowa: w małej misce ubijaj śmietanę, aż zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodać syrop czekoladowy; ubijać do uzyskania sztywnych szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady
8
Mięta pieprzowa bita śmietana: w małej misce ubijaj śmietanę, aż zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dodać cukier i ekstrakt; ubijać do uzyskania sztywnych szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
10
Dekoruj cukierkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
11
Kawa bita śmietana: w małej misce ubijaj śmietanę i proszek espresso, aż zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Dodać cukier; ubijać, aż uformują się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
13
W razie potrzeby udekoruj ziarnami kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KawyZiarna Kawy
14
Irlandzka bita śmietana: w małej misce ubijaj śmietanę i Likier, aż uformują się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn