Truflowa Gorąca Czekolada
Truflowa gorąca czekolada to bezglutenowe napój. Jedna porcja zawiera 596 kalorii, 12g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z mięty pieprzowej, natychmiastowe espresso w proszku, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwe trufle ~ łyżki truflowe z czekoladą i różami, Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, oraz Czysta czekoladowa mądrość: 5 prawdziwych korzyści zdrowotnych ciemnej czekolady + zdrowe czekoladowe przekąski Alisy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu podgrzać mleko na średnim ogniu, aż wokół boków patelni utworzą się pęcherzyki (nie gotować).
Zdjąć z ognia; ubić czekoladę, brązowy cukier, espresso w proszku, wanilię i sól, aż będzie gładka. Powrót do ognia; gotować i mieszać aż do ogrzania.
Wlać do kubków; top z pożądanym smaku bitej śmietany.
Aby przygotować dulce de leche bitą śmietanę: na ciężkiej patelni roztopić cukier na złoty kolor. Stopniowo mieszaj śmietanę; gotuj i mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Przenieść do małej miski; przykryć i przechowywać w lodówce przez 4 godziny. Beat aż sztywne szczyty tworzą.
Bita śmietana czekoladowa: w małej misce ubijaj śmietanę, aż zacznie gęstnieć.
Dodać syrop czekoladowy; ubijać do uzyskania sztywnych szczytów.
Mięta pieprzowa bita śmietana: w małej misce ubijaj śmietanę, aż zacznie gęstnieć.
Dodać cukier i ekstrakt; ubijać do uzyskania sztywnych szczytów.
Kawa bita śmietana: w małej misce ubijaj śmietanę i proszek espresso, aż zacznie gęstnieć.
Dodać cukier; ubijać, aż uformują się sztywne szczyty.
W razie potrzeby udekoruj ziarnami kawy.
Irlandzka bita śmietana: w małej misce ubijaj śmietanę i Likier, aż uformują się sztywne szczyty.