Trufle śnieżne
Trufle śnieżne to bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal przepis z 30 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś podwójną śmietanę, czekoladę, osuszony kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 219 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Snowball, Ciasteczka Na Śnieżki, oraz Krewetka Śnieżka.
Instrukcje
Śmietanę wlać do rondla i doprowadzić do wrzenia. Czekoladę pokroić na małe kawałki i umieścić w dużej misce.
Zalać wrzącą śmietaną, następnie mieszać, aż czekolada i śmietana będą dobrze wymieszane i gładkie. Ostudzić, następnie odstawić do lodówki, aż mieszanina będzie stała, około 2 godzin.
Wyjąć łyżeczki mieszanki i zwinąć w małe kulki wielkości orzecha włoskiego rękami.
Posypać kokosa na talerzu i toczyć trufle w kokosie, aż równomiernie pokryte. Będzie przechowywać w chłodnym miejscu przez 3 dni lub zamrażać do 1 miesiąca.