Trufle z migdałów i winogron
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Migdałowe Crusted Chevre i trufle winogronowe może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 13. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka szczypiorku, twarogu, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Trufle z migdałów i winogron, Masło Orzechowe Trufle Winogronowo-Orzechowe, oraz Ser Kozi, Trufle Z Winogron I Orzechów Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać widelcem z serem śmietankowym.
Dodać wino porto oraz szczyptę soli i pieprzu; wymieszać na gładką masę. Chill 30 minutes.
Tosty migdały stovetop w suchym frypan aż do tosty, potrząsając patelni często, o 5 minut na średnim ogniu.
Ułóż na dużej desce do krojenia do ostygnięcia. Używając noża szefa kuchni, drobno posiekaj migdały. Alternatywnie, jeśli wolisz zmielone migdały, posiekaj w robocie kuchennym lub młynku.
Miarka 1 łyżka mieszanki sera. Naciśnij winogron do mieszanki. Używając plastikowej folii, przykryj winogrono serem i zwiń w małą kulkę z winogronami w środku.
Zdejmij folię. Kontynuuj Robienie reszty trufli.
Migdały rozłożyć na talerzu i wymieszać ze szczypiorkiem.
Każdą kulkę trufli zwijamy w migdały i równomiernie pokrywamy.
Przechowywać w lodówce, przykryty do podania.