Trufle Z Kremem Kokosowo-Irlandzkim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj trufli z kremem kokosowo-irlandzkim. Jedna porcja zawiera 711 kalorii, 6G białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.22 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, kokos, śmietanę do bicia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Trufle Irish Cream, Trufle Bailey ' s Irish Cream, oraz Trufle Z Białej Czekolady Irish Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotować śmietanę w 1-qt. rondel na dużym ogniu.
Umieść słodko-gorzkie kąski czekolady w żaroodpornej misce.
Śmietanę polać czekoladą i delikatnie mieszać do rozpuszczenia i wygładzenia. (Jeśli czekolada nie topi się całkowicie, umieść miskę na patelni z gotującą się wodą i mieszaj, aż stopi się i będzie gładka.) Wymieszać z zmiękczonym masłem i likierem Irish cream.
Rozprowadzić mieszaninę w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali. Chill 1 godzina.
Wyjąć z lodówki i odstawić na 20 minut. Kształt mieszaniny do 1-calowych kulek (o 2 tsp. na piłkę).
Zwijamy w rozdrobnionym kokosie. Przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
Zapakuj je w: kwadratowe pudełka Hip 2b (85 centów ;thinkgarnish.com)