Trufle z ciemnej czekolady z Fleur de Sel

Trufle z ciemnej czekolady z Fleur de Sel
Trufle z ciemnej czekolady z Fleur de Sel to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 687 kalorii, 8G białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, cukier, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Trufle z ciemnej czekolady z Fleur de Sel, Karmelowo - czekoladowe trufle z Fleur de Sel, oraz Ugotuj książkę: Fleur Burger z truflami.

Instrukcje

1
Mikrofalówka 8 oz. czekoladę w szklanej misce na wysokości 1 minuty lub do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz cukier i wodę w małym ciężkim rondlu; gotuj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, delikatnie mieszając. Nadal gotować na wolnym ogniu, bez mieszania, około 7 minut lub aż syrop będzie złoty, szczotkując boki patelni szczotką do ciasta zanurzoną w wodzie; zdjąć patelnię z ognia. Ostrożnie dodać śmietanę (mieszanina będzie bańki). Powrót patelni na małym ogniu, i gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać w 1/4 łyżeczki. fleur de sel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Zdjąć z ognia.
4
Do roztopionej czekolady dodać śmietanę, wymieszać, aż będzie gładka i ostudzić. Przykryć i schłodzić 3 godziny lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
5
Umieść kakao w misce. Kształt mieszaniny czekolady na 1 "kulki (użyliśmy 1" lody miarki); roll w kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Umieścić kulki truflowe na blasze do pieczenia; schłodzić do jędrności.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Miejsce 12 oz. czekolada w górnej części podwójnego kotła nad gotującą się wodą, aż termometr włożony do czekolady rejestruje 115.*
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
8
Zdjąć górną wkładkę; pracując szybko, zanurzyć trufle w roztopionej czekoladzie, całkowicie pokryć. Wyciągnij trufle małym widelcem, pozwalając nadmiar czekolady kapać. W razie potrzeby przechyl podwójną wkładkę kotła,aby ułatwić zanurzanie i powlekanie. Powrót górnej wkładki do podgrzewania co kilka minut, aby utrzymać czekoladę w 11
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
9
Przenieść trufle do pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
10
Trufle lekko posypać dodatkowym fleur de sel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
TrufleTrufle
11
Odstawić, aż czekolada powłoka jest ustawiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
12
* Ważne jest, aby rondel z roztopioną czekoladą w temperaturze 115, aby pokryć trufle. Jako przewodnik użyj cukierków lub termometru cyfrowego, łatwo dostępnego w lokalnym sklepie Kucharskim. Gdy ta czekoladowa powłoka stwardnieje na cukierkach, użyczy miłej chrupki, gdy ją ugryziesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
TrudnośćTwardy
Gotowe W42 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn