Trufle Deviled Eggs

Trufle Deviled Eggs
Truffle Deviled Eggs to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 32 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką ostry sos, jajka, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 11%. Podobne przepisy to Luxe Trufle Deviled Eggs, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz Zielone jajka i szynka.

Instrukcje

1
W rondlu dodaj jajka i wystarczająco gorącej wody, aby przykryć jajka. Gotować jajka przez 12 minut w szybkim wrzeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wyjąć jajka do miski z zimną wodą i ostudzić na około 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Podczas gdy jajka są chłodzenia, przygotować majonez truflowy ubijając pozostałe 2 żółtka, w średniej misce, aż żółtka są sztywne i zwiększają objętość o 20 procent. Powoli ubijaj oliwę truflową i oliwę z oliwek, upewniając się, że cała oliwa jest wchłaniana przed dodaniem większej ilości. Nadal dodawać olej, aż wszystko zostanie dodane, a następnie doprawić ostrym sosem, solą i białym pieprzem, do smaku. Natkę pietruszki wymieszać z suchą musztardą i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Olej TruflowyOlej Truflowy
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Jajka wyjąć z wody, obrać i wyjąć żółtka do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać majonez truflowy i dobrze wymieszać widelcem. Ugotowane białka ułożyć na płaskiej usłudze i dobrze wypełnić przygotowaną mieszanką jajeczną. Ułożyć na półmisku i udekorować szczypiorkiem.;
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
TrudnośćTwardy
Gotowe W32 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn