Trufle Deviled Eggs
Truffle Deviled Eggs to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 32 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką ostry sos, jajka, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 11%. Podobne przepisy to Luxe Trufle Deviled Eggs, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz Zielone jajka i szynka.
Instrukcje
W rondlu dodaj jajka i wystarczająco gorącej wody, aby przykryć jajka. Gotować jajka przez 12 minut w szybkim wrzeniu.
Wyjąć jajka do miski z zimną wodą i ostudzić na około 10 do 15 protokół.
Podczas gdy jajka są chłodzenia, przygotować majonez truflowy ubijając pozostałe 2 żółtka, w średniej misce, aż żółtka są sztywne i zwiększają objętość o 20 procent. Powoli ubijaj oliwę truflową i oliwę z oliwek, upewniając się, że cała oliwa jest wchłaniana przed dodaniem większej ilości. Nadal dodawać olej, aż wszystko zostanie dodane, a następnie doprawić ostrym sosem, solą i białym pieprzem, do smaku. Natkę pietruszki wymieszać z suchą musztardą i odstawić na bok.
Jajka wyjąć z wody, obrać i wyjąć żółtka do średniej miski.
Dodać majonez truflowy i dobrze wymieszać widelcem. Ugotowane białka ułożyć na płaskiej usłudze i dobrze wypełnić przygotowaną mieszanką jajeczną. Ułożyć na półmisku i udekorować szczypiorkiem.;