Trufle Czekoladowe Biscoff
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj trufli czekoladowych Biscoff. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 88 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pastę biscoff, cynamon, ciężki krem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 93 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiące Czekoladowe Biscoff Trufle, Ciasteczkowe Trufle Biscoff, oraz Biscoff Nutella Truffles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni z sosem o średnim, grubym dnie rozgrzać śmietanę na średnim i małym ogniu, aż się ogrzeje.
Dodać czekoladę i gotować, często mieszając, aż do rozpuszczenia. Wymieszać wanilią, zdjąć ciepło i natychmiast wymieszać z herbatnikiem, aż mieszanina będzie gładka.
Wlać mieszaninę do miski i zamrozić, aż będzie jędrna, ale giętka, około 1 1/2 godziny.
Do płytkiej miski wlać cynamon. Miarka jedną łyżkę mieszanki i toczyć między dłońmi aż okrągłe.
Trufle zwijamy w cynamonie, aby pokryć i ułożyć na talerzu. Kontynuować pozostałą mieszaninę.
Włożyć trufle z powrotem do zamrażarki na 10 minut, aby usztywnić.