True Blue Custard Crunch Pie
True Blue Custard Crunch Pie to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ten deser ma 373 kalorie, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 78 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cukier, masło, unbaked Pie crust, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Spróbuj Prawdziwe Niebieskie Babeczki Kukurydziane, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Rabarbar & custard crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Ubij śmietanę, 3/4 szklanki cukru, jajko, 2 łyżki mąki, ekstrakt waniliowy i sól w misce do miksowania, aż będzie gładka. Delikatnie złóż jagody na kwaśną śmietanę. Łyżka nadzienie do unbaked pie crust.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut.
Podczas pieczenia nadzienia przygotuj polewę streusel crunch: w średniej misce połącz 3 łyżki mąki i 2 łyżki cukru.
Zimne masło pokroić w mieszaninę mąki, aż będzie kruche. Wchodzisz w posiekanych orzechów pekan. Po upieczeniu nadzienia 25 minut, posypać polewą streusel crunch na wierzchu ciasta.
Piec, aż polewa jest złoty kolor, o 15 dodatkowych minut.