Tropikalne Mango i ananas Paradise Salsa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre? Tropikalne Mango i ananas Paradise Salsa może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz liście kolendry, sok z limonki, mango i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Spróbuj Tropical Mango Ananas Smoothie, Easy Tropical Smoothie z Mango i ananasem, oraz Tropikalny ananas, Mango i kokos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ananasa, mango, kolendrę, sok z limonki i czerwoną cebulę w robocie kuchennym. Pulsuj, aż składniki zostaną połączone i posiekane do pożądanej konsystencji, około 4 lub 5 razy.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé z Pinot Noir. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.