Tropikalne Kanapki Z Lodami
Tropikalne kanapki z lodami to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz Borówki, sorbet z mango, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Spróbuj Jak zrobić tropikalną kanapkę z lodami, Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, oraz Lody Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób 8 kanapek, używając 2 plastrów ciasta funta i 1/4 szklanki zmiękczonego sorbetu z mango. Owinąć każdą kanapkę szczelnie folią i zamrozić na 2 godziny.
Rozpuścić słodzik w soku z limonki i mleku kokosowym; wymieszać z jagodami, mango, truskawkami i plastrami brzoskwini.
Aby służyć, rozpakuj kanapki i umieść je na talerzu deserowym. Udekoruj bitą śmietaną i gałązką mięty.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na mrożony deser. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "