Tropikalne ciasto piernikowe może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, cukier granulowany, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Podobne przepisy to Tropikalny Piernik Z Limonką Macadamia, Ciasto Piernikowe Z Kremowym Lukrem Piernikowym, oraz eggless gingerbread cake, jak zrobić eggless gingerbread cake.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować ciasto, lekko pokryć 2 (9-calowe) patelnie na ciasto sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
3
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
4
Mąkę, proszek do pieczenia, cynamon i 1/4 łyżeczki soli połączyć, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Cynamon
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Umieścić masło, 1/2 szklanki cukru granulowanego, brązowy cukier, i imbir w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane (o 5 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Brązowy Cukier
Masło
Imbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
6
Dodać żółtka, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Beat w melasie. Ubijając z małą prędkością, dodaj mieszankę mąki do mieszanki masła na przemian z mlekiem kokosowym, zaczynając i kończąc mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Kokosowe
żółtko Jaja
Melasa
Masło
Mąka Uniwersalna
7
4 białka umieścić w dużej, czystej misce; ubijać mikserem z dużą prędkością do uzyskania miękkich szczytów za pomocą czystych, suchych ubijaków. Stopniowo dodawać pozostały 1/4 szklanki cukru granulowanego, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Białka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
8
Delikatnie wymieszać jedną czwartą mieszaniny białek jaj w ciasto; delikatnie złożyć pozostałą mieszaninę białek jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
9
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
10
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
11
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
12
Aby przygotować lukier, umieść 3 białka i szczyptę soli w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż do spienienia za pomocą czystych, suchych ubijaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Lukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
13
Połączyć 3/4 szklanki cukru granulowanego i 1/4 szklanki wody w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 25
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Cukierki Sour Brite Octopus
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Patelnia Z Sosem
14
Wlać gorący syrop cukrowy cienkim strumieniem na mieszaninę białek jaja, ubijając z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Cukrowy
Białka Jaj
Wanilia
15
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu; posmaruj marmoladą i 1 szklanką lukru. Wierzch pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marmolada
Lukier
Funtów Jeżyn (około
16
Rozłóż pozostałą lukier na wierzchu i stronach ciasta; posypać wierzch ciasta z tosty Kokosowe. Przechowywać ciasto luźno przykryte lodówką.