Tropical Sorbet and Ice Cream Parfaits
Tropical Sorbet and Ice Cream Parfaits to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 565 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Jeśli masz złoty brązowy cukier, kokos, sorbet z mango i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Mało kto lubi ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Tropical Sorbet and Ice Cream Parfaits, Jak zrobić tropikalną kanapkę z lodami, oraz Tropical Parfaits dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Ubić w brązowym cukrze i śmietanie; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj sok z limonki, skórkę z limonki i sól. Gotować, aż sos zmniejszy się do 3/4 szklanki, ubijając od czasu do czasu, o 2 protokół. Odstawić SOS karmelowo-limonkowy.
Umieść 1/3 szklanki sorbetu w każdym z 4 szklanek parfait lub wineglasses. Górny sorbet z 1/4 szklanki ananasa, 1/4 szklanki mango, 2 łyżki kokosa, 2 łyżki sosu i 1/3 szklanki lodów.
Każdy parfait posypać 1 łyżką kokosa i skropić 1 łyżką sosu.