Tropical Rum Trifle może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 1,19 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Mieszanka bananów, ekstrakt z wanilii, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 28%. Spróbuj Tropical Trifle, Tipsy, Tropical Trifle, oraz Drobiazg Z Owoców Tropikalnych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 3 składniki wymieszać w misce. Przykryć i schłodzić 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Usuń owoce z miski za pomocą łyżki szczelinowej, rezerwując mieszaninę syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cukierki Peachie-o
3
Brush pound cake plastry z mieszaniny syropu. Ułóż połowę plasterków na dnie 4-quart miski lub miski drobiazg. Top z połowy każdej mieszanki mango, plastry banana, krem kokosowy krem, kokos, i orzechy makadamia. Powtórz warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Pojedynczo Porcjowane, Schłodzone Ciasto Z Białymi Kawałkami Orzechów Makadamia