Triple Smoke Burger
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Triple Smoke Burger. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 1149 kalorii, 41g białka, oraz 96 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Triple Protein Burger, Sygnały Dymne, oraz Smoke Salmon Rounds dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym lub blenderze, przecier majonez, musztarda i 1 łyżka chipotle; przenieść do miski.
Boczek gotować partiami na patelni na średnim ogniu, obracając się, aż będzie chrupiący; przełożyć do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Delikatnie wymieszaj wołowinę z 1 łyżką chipotle, papryką i 1 łyżeczką soli do połączenia.Formować na 4 (4-calowe) paszteciki.
Przygotuj grill do bezpośredniego nagrzewaniakotowanie na średnio gorącym węglu (średnie ciepło na gaz).
W międzyczasie umyj obie strony cebuli i awokado z oliwą z oliwek.
Stojak na grill olejowy, a następnie grilluj na okrągło, obracając się raz, aż do lekkiego zwęglenia, od 2 do 3 minut. Odrzuć drewniane kilofy.
Grilluj plastry awokado, obracając, aż pojawią się ślady grilla, około 30 sekund z każdej strony.
Paszteciki z grilla, pokryte tylko wtedy, gdy użyje się grilla gazowego, aż osiągną 71° na termometrze natychmiastowego odczytu, około 5 do 6 minut z każdej strony.
Sos na bułki i makeburgery z sałatą, awokado,boczek, cebula, i kolendry.