Trio Mini ciastek funtowych
Trio Mini Funt ciasta może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mak, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Mini Ciasto Cytrynowe, Mini Ciastka Kokosowe, oraz Mini Pumpkin Pound Cakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć mak i sok z cytryny. Odstawić. W drugiej małej misce, wrzucić razem chipsy czekoladowe i mąki. Odstawić. W trzeciej małej misce delikatnie rozgnieść banana. Odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 9 (4-uncja) jednorazowe mini Patelnie bochenkowe. (Jeśli używasz niedyspozycyjnych patelni metalowych, posmaruj je masłem, a następnie ułóż papier pergaminowy i papier maślany.)
W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól. W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczką, beat masło z dużą prędkością, aż kremowy, o 3 protokół.
Dodać cukier i ubijać, aż mieszanina będzie lekka i nieco puszysta, około 2 minut.
Dodać jajka po 1 na raz, bicie dobrze z małą prędkością po każdym dodaniu, a następnie ubić w wanilii.
Dodać 1/3 mieszanki mąki i pokonać z małą prędkością, aż nie do końca połączone, o 30 sekund.
Dodać 1/3 mleka i pokonać z małą prędkością, aż nie do końca połączone, o 30 sekund. Powtórz z pozostałą mieszaniną mąki i mleka, dodając 2 kolejne partie każdej z nich. Beat z niską prędkością tylko do gładkiej.
Wlać 1/3 ciasta do średniej miski. Delikatnie wymieszać mieszankę maku z sokiem z cytryny i skórką z cytryny. Podzielić na 3 przygotowane Patelnie.
Wlać 1/2 pozostałego ciasta do średniej miski. Delikatnie złożyć w mieszaninie czekolady z mąką i puree bananowym. Podzielić na 3 przygotowane Patelnie.
Pozostałe ciasto waniliowe podzielić na pozostałe 3 przygotowane Patelnie.
Umieść wszystkie patelnie na dużej blasze do pieczenia.
Piec, aż ciasta są dmuchane i jędrne w dotyku i tester włożony do środka wychodzi z kilkoma okruchami dołączonymi, około 30 do 40 minut. Gotuj na stojaku.
Gdy ostygnie, zawiń każde ciasto w folię, a następnie pergamin lub papier woskowy. Etykietować, układać w grupy po 3 (Po 1 każdego rodzaju) i wiązać razem wstążką lub sznurkiem.