Triglie de scoglio
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Triglie de scoglio. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1445 kalorii, 115g białka, oraz 84g tłuszczu każdy. Na 13,35 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz Serrano chili, liście bazylii, ryby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tagliolino Allo Scoglio, Pastan Allo Scoglio, oraz Scoglio (Makaron Z Owocami Morza) dla podobnych receptur.
Składniki Porcje:
4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Rozgrzej piekarnik do 180°C (350°F). Używając tylnej części noża, zmiażdżyć 30 oliwki czarne, pestkowe i grubo 2 (zima) porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści) 4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony pozostałą barwę. Doprawić rybę do środka i na zewnątrz solą i pieprzem. Podgrzej trochę 250 Orzechy dowolne (posiekane) ryby, 9–14oz (250-400g) każda, wypatroszone 20 liście pietruszki płaskiej, grubo posiekane 20 świeże liście bazylii, grubo posiekane 1 ( bakłażany) olej na patelni na dużym ogniu. Smażyć na patelni przez 3 minuty. Turn 4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony czosnek, oliwki, chili, bazylia, pietruszka i konserwowana cytryna. Dodaj sok z cytryny 4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony czosnek z odrobiną soli morskiej, aż do uzyskania gładkiej pasty. Wymieszać razem 1 ząbek czosnku, połówka i każda zielona wewnętrzna 1 sok z cytryny 4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony pozostały ślady gorzkiej bieli. Skórkę cytryny drobno posiekać i odstawić 2 cytryny 4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony cytryn, aby utrzymać je w zanurzeniu. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu do miękkości 4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony trochę jasnej oliwy z oliwek 4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony i oliwą z oliwek, doprawiamy solą i pieprzem 4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Smażona na patelni czerwona farba z konserwowaną cytryną, oliwkami i pietruszką 1 małe Aby zakonserwowana cytryna, umieść cytryny w szczelnej patelni 4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony grillować rybę lub piec w całości w piekarniku.) Podawać od razu z kilkoma mieszanymi zieleniami 4 smalls świeży czerwony barwnik lub inna mała firma, chude 4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Weź jedną z czerwonych barwników i osusz papierowymi ręcznikami. Stuff the cavity 3 (zima) sól kamienna 4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony sól morska i świeżo zmielony czarny pieprz 1 ½ - 1 świeże czerwone jalapeño lub serrano chili 4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony i odrzucić. Używając cienkiego ostrego noża, przyciąć wnętrze skóry, usuwając wszelkie 4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony albo duszony szpinak. Dymiona pieczona grzanka i farsz łączą się znakomicie 4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony bieżąca woda. Gdy cytryny są chłodne, przeciąć na pół, usunąć całe mięso i pestkę 4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony i piec w piekarniku przez 5 minut lub aż gotowane przez. (Alternatywnie, albo 4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Przykryć wodą i dodać sól kamienną. Umieść małą pokrywkę lub spodek na górze 4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony delikatnie i gotować drugą stronę przez 2 protokół. Przełożyć barwę do naczynia do pieczenia 4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony skalowane i czyszczone 4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony shoot odrzucony 4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Triglie de scoglio 4 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony po przebiciu czubkiem ostrego noża, 8-10 minut. Odświeżanie na zimno