Triglie de scoglio

Triglie de scoglio
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Triglie de scoglio. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1445 kalorii, 115g białka, oraz 84g tłuszczu każdy. Na 13,35 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz Serrano chili, liście bazylii, ryby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tagliolino Allo Scoglio, Pastan Allo Scoglio, oraz Scoglio (Makaron Z Owocami Morza) dla podobnych receptur.

Składniki

4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRozgrzej piekarnik do 180°C (350°F). Używając tylnej części noża, zmiażdżyćRozgrzej piekarnik do 180°C (350°F). Używając tylnej części noża, zmiażdżyć30oliwki czarne, pestkowe i grubooliwki czarne, pestkowe i grubo2(zima)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonypozostałą barwę. Doprawić rybę do środka i na zewnątrz solą i pieprzem. Podgrzej trochępozostałą barwę. Doprawić rybę do środka i na zewnątrz solą i pieprzem. Podgrzej trochę250Orzechy dowolne (posiekane)ryby, 9–14oz (250-400g) każda, wypatroszoneryby, 9–14oz (250-400g) każda, wypatroszone20liście pietruszki płaskiej, grubo posiekaneliście pietruszki płaskiej, grubo posiekane20świeże liście bazylii, grubo posiekaneświeże liście bazylii, grubo posiekane1( bakłażany)olej na patelni na dużym ogniu. Smażyć na patelni przez 3 minuty. Turnolej na patelni na dużym ogniu. Smażyć na patelni przez 3 minuty. Turn4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyczosnek, oliwki, chili, bazylia, pietruszka i konserwowana cytryna. Dodaj sok z cytrynyczosnek, oliwki, chili, bazylia, pietruszka i konserwowana cytryna. Dodaj sok z cytryny4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyczosnek z odrobiną soli morskiej, aż do uzyskania gładkiej pasty. Wymieszać razemczosnek z odrobiną soli morskiej, aż do uzyskania gładkiej pasty. Wymieszać razem1ząbek czosnku, połówka i każda zielona wewnętrznaząbek czosnku, połówka i każda zielona wewnętrzna1sok z cytrynysok z cytryny4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonypozostały ślady gorzkiej bieli. Skórkę cytryny drobno posiekać i odstawićpozostały ślady gorzkiej bieli. Skórkę cytryny drobno posiekać i odstawić2cytrynycytryny4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonycytryn, aby utrzymać je w zanurzeniu. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu do miękkościcytryn, aby utrzymać je w zanurzeniu. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu do miękkości4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonytrochę jasnej oliwy z oliwektrochę jasnej oliwy z oliwek4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyi oliwą z oliwek, doprawiamy solą i pieprzemi oliwą z oliwek, doprawiamy solą i pieprzem4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySmażona na patelni czerwona farba z konserwowaną cytryną, oliwkami i pietruszkąSmażona na patelni czerwona farba z konserwowaną cytryną, oliwkami i pietruszką1małeAby zakonserwowana cytryna, umieść cytryny w szczelnej patelniAby zakonserwowana cytryna, umieść cytryny w szczelnej patelni4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonygrillować rybę lub piec w całości w piekarniku.) Podawać od razu z kilkoma mieszanymi zieleniamigrillować rybę lub piec w całości w piekarniku.) Podawać od razu z kilkoma mieszanymi zieleniami4smallsświeży czerwony barwnik lub inna mała firma, chudeświeży czerwony barwnik lub inna mała firma, chude4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyWeź jedną z czerwonych barwników i osusz papierowymi ręcznikami. Stuff the cavityWeź jedną z czerwonych barwników i osusz papierowymi ręcznikami. Stuff the cavity3(zima)sól kamiennasól kamienna4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonysól morska i świeżo zmielony czarny pieprzsól morska i świeżo zmielony czarny pieprz1½ - 1 świeże czerwone jalapeño lub serrano chili½ - 1 świeże czerwone jalapeño lub serrano chili4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyi odrzucić. Używając cienkiego ostrego noża, przyciąć wnętrze skóry, usuwając wszelkiei odrzucić. Używając cienkiego ostrego noża, przyciąć wnętrze skóry, usuwając wszelkie4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyalbo duszony szpinak. Dymiona pieczona grzanka i farsz łączą się znakomiciealbo duszony szpinak. Dymiona pieczona grzanka i farsz łączą się znakomicie4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonybieżąca woda. Gdy cytryny są chłodne, przeciąć na pół, usunąć całe mięso i pestkębieżąca woda. Gdy cytryny są chłodne, przeciąć na pół, usunąć całe mięso i pestkę4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyi piec w piekarniku przez 5 minut lub aż gotowane przez. (Alternatywnie, alboi piec w piekarniku przez 5 minut lub aż gotowane przez. (Alternatywnie, albo4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrzykryć wodą i dodać sól kamienną. Umieść małą pokrywkę lub spodek na górzePrzykryć wodą i dodać sól kamienną. Umieść małą pokrywkę lub spodek na górze4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonydelikatnie i gotować drugą stronę przez 2 protokół. Przełożyć barwę do naczynia do pieczeniadelikatnie i gotować drugą stronę przez 2 protokół. Przełożyć barwę do naczynia do pieczenia4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyskalowane i czyszczoneskalowane i czyszczone4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyshoot odrzuconyshoot odrzucony4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyTriglie de scoglioTriglie de scoglio4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonypo przebiciu czubkiem ostrego noża, 8-10 minut. Odświeżanie na zimnopo przebiciu czubkiem ostrego noża, 8-10 minut. Odświeżanie na zimno
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia79
Magazyn