Trifle Z Musem Dyniowym

Trifle Z Musem Dyniowym
Drobiazg z musu dyniowego może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 25 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, cynamon, ciasteczka kruche, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Trifle Z Musem Dyniowym, Trifle Z Musem Dyniowym, oraz Trifle Z Musem Cappuccino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Pokryj arkusz pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozłóż nasiona dyni równomiernie na blasze; piec do rozpuszczenia, mieszając raz, około 25 minutes.In miskę, wymieszać dynię, cynamon, gałkę muszkatołową i goździki, aż będzie gładka. W drugiej misce ubijamy białka mikserem elektrycznym do uzyskania miękkich szczytów, dodajemy 1/2 szklanki cukru i ubijamy do sztywności formy bezowej. Delikatnie składanepumpkin mieszaninę do meringueuntil tylko połączone. W trzeciej misce połącz kwaśną śmietanę i pozostającą1 łyżka cukru. W robocie kuchennym pulsecookies na drobne okruchy. W każdym z naszych 5-uncjowych szklanek podziel i ułóż połowę kruchych okruchów i połowę musu z dyni; powtórz warstwy.Wymieszać z 1 łyżką słodzonego śmietany i posypać pestkami dyni; podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Self
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn