Tricolor warzyw Sauté z nasion kminku i Oregano

Tricolor warzyw Sauté z nasion kminku i Oregano
Tricolor warzyw Sauté z nasion kminku i Oregano może być tylko dodatek szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka nasion kminku, Poblano chile, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 80%. Spróbuj Tricolor warzyw Sauté z nasion kminku i Oregano, Latki Do Warzyw Tricolor, oraz Bakłażan-pomidor Sauté z koprem włoskim i świeżym Oregano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj kolejne 5 składników; smażyć, aż warzywa lekko zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
3
Dodaj cukinię i oregano; sauté aż cukinia jest chrupiąca-delikatna, o 5 minut dłużej. Doprawić solą i pieprzem. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CukiniaCukinia
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
4
* Świeże zielone chile, często nazywane pasilla; dostępne na rynkach Ameryki Łacińskiej i wielu supermarketach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Papryka ChiliZielona Papryka Chili

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia50
Magazyn