Tri-Tip stek z pieczarkami i papryką

Stek Tri-Tip z pieczarkami i papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 462 kalorie, 39g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na $3.85 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szalotki, sos sojowy, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Stek Hoagies z pieczarkami, cebulą i papryką, Stek Z Piernika Z Groszkiem Śnieżnym, Pieczarkami I Papryką, oraz Chilli z pieczarkami i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 3/4 szklanki gorącej wody i kostki bulionu w małym naczyniu do pieczenia szkła; wymieszać do rozpuszczenia.
Ubij 2 łyżki oliwy z oliwek, sos sojowy, sos Worcestershire, sok z 1 cytryny, płatki czerwonej papryki, 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Rozdrzeć 4 gałązki tymianku i 3 gałązki rozmarynu na kawałki; dodać do marynaty wraz z szalotki.
Za pomocą widelca przebijaj mięso w odstępach co 2 cale.
Dodaj do marynaty, upewniając się, że jest całkowicie zanurzona. (W razie potrzeby zważyć mięso talerzem.) Przykryć i przechowywać w lodówce 3 do 8 godzin.
Mięso wyjąć z lodówki na około 1 godzinę przed grillowaniem (pozostawić w marynacie).
Grzyby i paprykę umieścić w dużej misce. Pozostałe 2 gałązki tymianku i 1 gałązkę rozmarynu rozdrzeć na kawałki i dodać do miski wraz z czosnkiem, pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i sok z 1/2 cytryny. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać.
Rozgrzej grill do medium, a następnie przygotuj się na pośrednie ciepło: w przypadku gazu wyłącz palniki z jednej strony. W przypadku węgla drzewnego przesuń węgiel na jedną stronę.
Wyjąć mięso z marynaty i osuszyć, zachowując marynatę.
Umieść mięso na gorętszej stronie grilla (bezpośrednie ciepło) i gotować, obracając często, aż zwęglone, 15 do 20 minut; rozproszyć zioła z marynaty na mięso, jak gotuje (to jest OK, jeśli zioła spadną przez ruszty; będą smak dymu). Przenieś mięso do chłodniejszej strony grilla (pośrednie ciepło); przykryć i gotować, obracając i fastrygowanie kilka razy z zastrzeżonej marynaty, aż termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 125 stopni F dla średnio rzadkich, o 20 więcej minut.
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw co najmniej 10 minut.
W międzyczasie dodać grzyby i paprykę do grilla na bezpośrednim ogniu; gotować, obracając kilka razy, szczotkując sokiem z pozostałej 1/2 cytryny i przypraw solą, aż zwęglone i miękkie, 10 do 15 minut. Ułóż szalotki z marynaty na grillu i gotować 2 do 3 minut na stronie. Stek pokroić na ziarno i podawać z warzywami.