Tri-Tip Rub

Tri-Tip Rub
Tri-Tip Rub to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny marynata. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 48g białka, oraz 18g tłuszczu. 58 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Mieszanka czosnku w proszku, mielony pieprz, Tri końcówka pieczeń, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill zewnętrzny na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
W średniej misce, połączyć czosnek w proszku, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać i pokryć obie strony końcówki tri.
4
Podsmaż obie strony na gorącym grillu, a następnie gotuj 20-25 minut lub aż środek będzie jasnoróżowy. Tnij pod kątem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn