Tray ' s Spicy Texas Chili
Pikantne Teksańskie Chili wymaga ok. 3 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 448 kalorii, 28g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne dla Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sos worcestershire, sos pomidorowy, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantne 3 Chilli Texas Chili a la Crock Pot, 5th Annual Chili Contest: wpis # 1-Texas-Style Chili, oraz Texas Chili.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę, połowa cebuli, pieprz habanero, pieprz jalapeno, i czosnek na gorącej patelni, aż mięso będzie rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Przelej mieszaninę wołowiny do dużego garnka i dodaj sos pomidorowy, fasolkę, pomidory pokrojone w kostkę z zielonymi chiles, 2 łyżki chili w proszku, 1 łyżkę kminku, pieprz cayenne, sól, biały pieprz i czarny pieprz.
Doprowadzić mieszaninę wołowiny do wrzenia; zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut. Wymieszaj piwo, sos Worcestershire, 1/2 łyżeczki chili w proszku i 1/2 łyżeczki kminku. Nadal dusić chili, aż smaki mieszają się, o 2 godziny.
Łyżka chili do misek i top z serem Cheddar, krakersy, i pozostałe pół cebuli.