Trawa cytrynowa z kulkami Macy, porami i grzybami Shiitake

Trawa cytrynowa z kulkami Macy, porami i grzybami Shiitake
Trawa cytrynowa z kulkami Macy, pora i grzybami Shiitake może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 15g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz macę, pietruszkę, trawę cytrynową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Komosa ryżowa z porami i grzybami Shiitake, Hummus z Pastrami, porami i grzybami Shiitake, oraz Risotto z porami, grzybami Shiitake i truflami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób kulki matzoh
Składniki, których będziesz potrzebować
MacaMaca
2
W dużej misce, ubić razem olej i jajka. Wymieszać mączkę z macą i solą, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać w 1/4 szklanki wywaru. Przykryć ciasto i przechowywać w lodówce do zimna i firmy, co najmniej 20 minut i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mączka Z MacyMączka Z Macy
StadoStado
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Linia duża blacha do pieczenia z folią lub pergaminem. Używając mokrych rąk, bardzo delikatnie uformuj ciasto na około 16 kulek, każda o średnicy około 2 cali. Ułóż na przygotowanym arkuszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
W dużym garnku na dużym ogniu, doprowadzić pozostały czas do wrzenia. Delikatnie Upuść kulki w magazynie, wróć do wrzenia, a następnie zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż kulki będą miękkie i ugotowane przez, około 40 minut. (Kulki Macy można gotować do 1 dnia wcześniej. Przechowywać w lodówce czas i kulki oddzielnie i rewarm kulki przed podaniem przez gotowanie na wolnym ogniu w magazynie 5 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MacaMaca
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
1
Porów pokroić w poprzek na 2 cale długości, następnie cienko pokroić wzdłuż. Paski pora umyć w misce z zimną wodą, mieszając, a następnie wyjąć i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W średnim rondlu na dużym ogniu, doprowadzić 4 szklanki osolonej wody do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, dodać pory, i delikatnie gotować na wolnym ogniu, odkryte, do miękkości, o 7 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć pory do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać grzyby do wody i delikatnie gotować na wolnym ogniu, odkryte, do miękkości, o 10 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść grzyby do drugiej małej miseczki. Przykryć warzywa i ogrzać. (Warzywa można gotować do 1 dnia wcześniej i schładzać, przykryć. Podgrzać przez gotowanie w wodzie na 30 sekund przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Za pomocą łyżki szczelinowej podzielić kulki między 8 miseczek do zupy. (Wyrzucić wywar, w którym gotowano kulki.) Top z porami i grzybami. Chochlę rozgrzać i posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PorPor
StadoStado
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
2
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn