Trawa cytrynowa i krewetki grillowane Sriracha

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Lemongrass i Sriracha Grillowane krewetki spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka goździków czosnku, calamansi, sos rybny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier puder można po tym danie główne z Babeczki z orzechami laskowymi Brownie z kremem z orzechów laskowych jako deser. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Grillowane krewetki z masłem Sriracha-Lemongrass, Grillowane krewetki z masłem Sriracha-Lemongrass, oraz Grillowane Krewetki Z Trawy Cytrynowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Krewetki oczyścić zimną bieżącą wodą. Osuszyć ręcznikami papierowymi i przelać krewetki do miski.
Dodaj wszystkie składniki w marynacie do miski. Wymieszać, aby dobrze połączyć z krewetkami. Marynować przez 15 minut. Nawlecz trzy krewetki do każdego szaszłyka.
Posmaruj powierzchnię krewetek olejem. Grilluj krewetki po obu stronach, aż zostaną zwęglone i ugotowane.
Podawać natychmiast z sosem do zanurzania (opcjonalnie).