Trawa cytrynowa i krewetki czosnkowe

Trawa cytrynowa i krewetki czosnkowe
Trawa cytrynowa i krewetki czosnkowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 47g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz olej canolan, krewetki tygrysie jumbo, łodyga trawy cytrynowej, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wypróbuj coś nowego: krewetki z trawą cytrynową, Krewetki Z Trawy Cytrynowej, oraz Sałatka Z Krewetek Z Trawy Cytrynowej.

Instrukcje

1
Połącz 1/4 szklanki cukru, olej rzepakowy, sos rybny, posiekaną trawę cytrynową i starty czosnek w robocie kuchennym lub mini chopper; proces, aż trawa cytrynowa jest drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sos RybnySos Rybny
Eliksir GEliksir G
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Przenieść mieszaninę cukru do dużej plastikowej torebki z zamkiem błyskawicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
3
Dodaj krewetki; uszczelnić i marynować w lodówce 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4
Przygotować grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjąć krewetki z worka; wyrzucić marynatę. Gwint 6 krewetek na każdy z 6 (12-calowy) szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Umieść szaszłyki na stojaku do grillowania; grill 2 minuty z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn