Tradycyjny Żydowski Mandelbrot (Chleb Mandel)

Tradycyjny Żydowski Mandelbrot (Chleb Mandel)
Tradycyjny Żydowski Mandelbrot (chleb Mandel) jest bezmleczne i wegetariańskie chleb. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Ten przepis służy 48 i kosztuje 4 centów za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 74 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka oleju z pestek winogron, sól, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Chleb Mandel Bubbie Ruth, Chleb Mandelowy Z Ciemnej Czekolady, oraz Chleb Mandel Bubbie Ruth dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw stojak na środkowym poziomie piekarnika i rozgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W innej misce, ubić jajka ręcznie, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać cukier i ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Ubić w ekstrakcie i oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Złóż mieszaninę mąki do mieszaniny jaj, aż cała mąka zostanie wchłonięta. Złóż orzechy, rodzynki i czekoladowe chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Na lekko posmarowanej mąką powierzchni, naciśnij ciasto razem. Podziel ciasto na pół i zwiń każdą połowę w kłodę o długości patelni (14 do 18 cali).
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Umieść każdą kłodę na patelni i lekko spłaszczyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Piec do dobrze wyrośniętego i jędrnego, około 25-30 minut. Schłodzić kłody na patelniach i stojakach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Zresetuj stojaki w górnej i dolnej części piekarnika. Używając ostrego ząbkowanego noża, pokrój pieczone kłody po przekątnej około co 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Umieścić mieszaninę cynamon-cukier w płytkim naczyniu i włączyć pokrojone ciasteczka w nim. Powrót biszkopty do patelni, wyciąć bok w dół, i piec do wyschnięcia i chrupiące, do 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Przechowuj schłodzone ciasteczka między arkuszami pergaminu lub papieru woskowego w pojemniku z cyną lub plastikiem z ciasnym pojemnikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
KuchnieŻydowskie
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn