Tradycyjny gulasz salwadorski to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 12. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Jeśli masz szarą musztardę Poupon dijon, plantany, qt. kapusta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać plantany, możesz podążać tym daniem głównym z Ciasto babeczkowe z masłem awokado jako deser. Jest idealny do Jesień. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tradycyjny Gulasz Irlandzki, Tradycyjny Gulasz Wołowy, oraz Tradycyjny Chilijski Gulasz dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać dressing i musztardę w dużym rondlu. Wymieszać z boczkiem. Gotować na średnim ogniu 5 min. albo do momentu, gdy boczek zacznie się chrupać, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto