Tradycyjny Gulasz Salwadorski

Tradycyjny Gulasz Salwadorski
Tradycyjny gulasz salwadorski to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 12. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Jeśli masz szarą musztardę Poupon dijon, plantany, qt. kapusta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać plantany, możesz podążać tym daniem głównym z Ciasto babeczkowe z masłem awokado jako deser. Jest idealny do Jesień. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tradycyjny Gulasz Irlandzki, Tradycyjny Gulasz Wołowy, oraz Tradycyjny Chilijski Gulasz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać dressing i musztardę w dużym rondlu. Wymieszać z boczkiem. Gotować na średnim ogniu 5 min. albo do momentu, gdy boczek zacznie się chrupać, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać mięso; gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Wymieszać z yuca i wodą; doprowadzić do wrzenia. Kryć się. Zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu; gotować na wolnym ogniu 45 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
ManiokManiok
4
Dodać kapustę, plantany i ciecierzycę; wymieszać. Przykryć; gotować dodatkowo 15 min. albo tylko dopóki kapusta nie zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
5
Podawać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Magazyn