Tradycyjny chilijski gulasz jest bezglutenowe i bezmleczne zupa. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 8G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 64 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli u pacjenta występuje 1/2 qt. bulion wołowy, ziemniaki, papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chilijski Gulasz Z Kurczaka, Chilijski gulasz z kurczaka z dynią i dzikim ryżem, oraz Tradycyjny Gulasz Irlandzki.
Instrukcje
1
Doprowadzić ziemniaki, squash i bulion gotować w stockpot na średnim ogniu; dusić na małym ogniu 10 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Nóż Do Obierania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
W międzyczasie gotować mięso, cebulę i czosnek w sosie na dużej patelni na średnim ogniu 5 min. lub dopóki mięso nie będzie rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodać przyprawy; gotować 5 min., często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj do mieszanki ziemniaków w stockpot; wymieszać. Dusić 30 min., mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z mieszanymi warzywami; dusić 10 min., mieszając od czasu do czasu.