Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 55 centów za porcję. Ten przepis z odżywionej kuchni ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz zapas wołowiny, serwatkę, mielone mięso i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zupa Z Pierogów (Pelmeni), Tradycyjna Zupa Z Kurczaka, oraz Czeremsza (Syberyjska Sałatka Cebulowa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
przygotowanie ciasta pelmeni
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Zacznij od ciasta, powolnego i długotrwałego procesu. Wrzuć dwie szklanki mąki na blat, tworząc studnię w środku mąki i umieść sześć żółtek do studni wraz z odrobiną nierafinowanej soli morskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
3
Wymieszaj ciasto ręcznie, dodając serwatkę i mieszając, aż nie pozostaną grudki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
4
Umieść ciasto w przykrytej misce i pozostaw w temperaturze pokojowej przez dwa do trzech dni.Dbaj każdego dnia, aby mąki ręce, dziurkować ciasto, dodać około 1/2 do 3/4 szklanki dodatkowej mąki i zagniatać ciasto przez około pięć do dziesięciu minut.Trzeciego dnia, po tym, jak karmisz ciasto pelmeni mąką i dobrze go ugniatasz, mąka kontruje i rola ciasta w długi wąż o grubości około 1 1/2 do 2 cali.Pozostawić ciasto na odpoczynek podczas przygotowywania nadzienia pelmeni.przygotowanie pelmeni napełnianie i wykańczanie pelmeni
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Punch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Gdy ciasto pelmeni odpoczywa, połącz zmielone mięso z jedną drobno zmieloną żółtą cebulą i odstaw na bok.Szczypta około jednej skąpej łyżeczki ciasta z węża pelmeni, spłaszcz go w okrąg i rozwałkuj bardzo cienko-około 1/16 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula żółta
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Umieścić około jednej łyżeczki pelmeni nadzienie do środka walcowanego ciasta, złożyć na pół, zabezpieczając krawędzie pelmeni razem tak, że nie otwiera się po poddaniu rygorów wrzenia. Kontynuuj pracę ciasta pelmeni i napełniania w ten sposób, aż oba są wyczerpane.Przynieś dwie ćwiartki domowej wołowiny lub osolonej wody do wrzenia, zmniejsz ogień do gotowania na wolnym ogniu i upuść wypełnione i zabezpieczone pelmeni do garnka, aby się zagotować, pracując w partiach od sześciu do ośmiu pelmeni, aby nie przeciążyć garnka.Pozwól pelmeni gotować na wolnym ogniu w magazynie lub osolonej wodzie, aż wzniosą się na powierzchnię z własnej woli, około trzech do czterech minut, a następnie usunąć je z garnka i odstawić na bok, jak kontynuować pracę w partiach, aż gotowane wszystkie pelmeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
7
Pelmeni podawać na ciepło, posypane śmietaną lub crème fraïche, świeżym pokrojonym koperkiem i doprawione do smaku z posypką nierafinowanej soli morskiej i świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę