Tradycyjne Pierogi Syberyjskie: Pelmeni

Tradycyjne Pierogi Syberyjskie: Pelmeni
Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 55 centów za porcję. Ten przepis z odżywionej kuchni ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz zapas wołowiny, serwatkę, mielone mięso i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zupa Z Pierogów (Pelmeni), Tradycyjna Zupa Z Kurczaka, oraz Czeremsza (Syberyjska Sałatka Cebulowa) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
przygotowanie ciasta pelmeni
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
2
Zacznij od ciasta, powolnego i długotrwałego procesu. Wrzuć dwie szklanki mąki na blat, tworząc studnię w środku mąki i umieść sześć żółtek do studni wraz z odrobiną nierafinowanej soli morskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
3
Wymieszaj ciasto ręcznie, dodając serwatkę i mieszając, aż nie pozostaną grudki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
4
Umieść ciasto w przykrytej misce i pozostaw w temperaturze pokojowej przez dwa do trzech dni.Dbaj każdego dnia, aby mąki ręce, dziurkować ciasto, dodać około 1/2 do 3/4 szklanki dodatkowej mąki i zagniatać ciasto przez około pięć do dziesięciu minut.Trzeciego dnia, po tym, jak karmisz ciasto pelmeni mąką i dobrze go ugniatasz, mąka kontruje i rola ciasta w długi wąż o grubości około 1 1/2 do 2 cali.Pozostawić ciasto na odpoczynek podczas przygotowywania nadzienia pelmeni.przygotowanie pelmeni napełnianie i wykańczanie pelmeni
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Gdy ciasto pelmeni odpoczywa, połącz zmielone mięso z jedną drobno zmieloną żółtą cebulą i odstaw na bok.Szczypta około jednej skąpej łyżeczki ciasta z węża pelmeni, spłaszcz go w okrąg i rozwałkuj bardzo cienko-około 1/16 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula żółtaCebula żółta
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Umieścić około jednej łyżeczki pelmeni nadzienie do środka walcowanego ciasta, złożyć na pół, zabezpieczając krawędzie pelmeni razem tak, że nie otwiera się po poddaniu rygorów wrzenia. Kontynuuj pracę ciasta pelmeni i napełniania w ten sposób, aż oba są wyczerpane.Przynieś dwie ćwiartki domowej wołowiny lub osolonej wody do wrzenia, zmniejsz ogień do gotowania na wolnym ogniu i upuść wypełnione i zabezpieczone pelmeni do garnka, aby się zagotować, pracując w partiach od sześciu do ośmiu pelmeni, aby nie przeciążyć garnka.Pozwól pelmeni gotować na wolnym ogniu w magazynie lub osolonej wodzie, aż wzniosą się na powierzchnię z własnej woli, około trzech do czterech minut, a następnie usunąć je z garnka i odstawić na bok, jak kontynuować pracę w partiach, aż gotowane wszystkie pelmeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Pelmeni podawać na ciepło, posypane śmietaną lub crème fraïche, świeżym pokrojonym koperkiem i doprawione do smaku z posypką nierafinowanej soli morskiej i świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje36
Ocena Zdrowia2
Magazyn