Tradycyjne Kolumbijskie Śniadanie (Calentado)
Need a bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański posiłek poranny? Tradycyjne kolumbijskie śniadanie (Calentado) może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 25g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ryż, jajka sadzone Sunny side up, fasola pinto i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 761 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Tradycyjne holenderskie śniadanie Willema de Kooninga, Guacamole Kolumbijskie, oraz Aji (Salsa Kolumbijska).
Instrukcje
Umieść hogao, fasolę i ryżw dużym rondlu, dobrze wymieszaj, upewniając się, że ryż i fasola są pokryte hogao. Gotować na średnim ogniu przez około 15 minut lub aż mieszanina będzie ciepła, mieszając occasionally.To podawać, podzielić mieszankę fasoli i ryżu równo na talerzach do serwowania.
Umieścić chorizo i arepaaround fasoli.
Umieścić jajko na wierzchu mieszanki fasoli i ryżu.