Tradycyjne gofry

Tradycyjne gofry
Traditional Waffles to śniadanie dla 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka , 11 g tłuszczu i łącznie 251 kalorii . Za 25 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga oleju roślinnego, jajek, mąki i mleka. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 25 minut . To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską laktoowowegetariańską . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 40% . Ta ocena jest dobra. Podobne przepisy to Traditional Danish Kringle - From Denmark , La Fouace Nantaise - A Traditional Rum-Infused Brioche i Traditional Apple Tart .

Instrukcje

1
W misce wymieszaj mąkę i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Grubo Posiekanych Orzechów Włoskich1 1/2 Szklanki Grubo Posiekanych Orzechów Włoskich
Przepis Na Ciasto Do SmażeniaPrzepis Na Ciasto Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
2
Wymieszaj jajka, mleko i olej; dodaj do suchych składników, mieszając, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dekoracje CukierkoweDekoracje Cukierkowe
Mąka Z Arepas (taka Jak PAN®)Mąka Z Arepas (taka Jak PAN®)
1 Litr Białego Octu1 Litr Białego Octu
3
Piec w nagrzanym żelazku do gofrów zgodnie z instrukcją producenta, aż do uzyskania złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
Przepis Na Ciasto DyniowePrzepis Na Ciasto Dyniowe
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn