Tradycyjna sałatka z trzech rodzajów fasoli

Tradycyjna sałatka z trzech rodzajów fasoli
Tradycyjna sałatka z trzech rodzajów fasoli to dodatek dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 203 kalorie , 8 g białka i 4 g tłuszczu . Za 1,22 dolara za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka fasoli woskowej, mielonego pieprzu, papryczek pimento i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest on sponsorowany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 55 minut . Jest to dobry wybór, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, laktoovo-wegetariańską i wegańską . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 64% , to danie jest solidne. Podobne przepisy to Traditional Danish Kringle - From Denmark , La Fouace Nantaise - A Traditional Rum-Infused Brioche i Traditional Apple Tart .

Instrukcje

1
W misce wymieszaj zieloną fasolkę, żółtą fasolę woskową, fasolę czerwoną, cebulę, seler, zieloną paprykę i papryczki pimento.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
żółta Fasola Woskoważółta Fasola Woskowa
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Wymieszaj ocet, olej, cukier, sól i pieprz w rondlu; doprowadź do wrzenia. Gotuj i mieszaj, aż cukier się rozpuści, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Zdejmij rondel z palnika i polej mieszankę fasoli dressingiem; wymieszaj, aby pokryć sosem. Schłodź w lodówce, aż smaki się połączą, od 8 godzin do całej nocy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn