Tradycyjna sałatka z trzech rodzajów fasoli
Tradycyjna sałatka z trzech rodzajów fasoli to dodatek dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 203 kalorie , 8 g białka i 4 g tłuszczu . Za 1,22 dolara za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka fasoli woskowej, mielonego pieprzu, papryczek pimento i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest on sponsorowany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 55 minut . Jest to dobry wybór, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, laktoovo-wegetariańską i wegańską . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 64% , to danie jest solidne. Podobne przepisy to Traditional Danish Kringle - From Denmark , La Fouace Nantaise - A Traditional Rum-Infused Brioche i Traditional Apple Tart .
Instrukcje
W misce wymieszaj zieloną fasolkę, żółtą fasolę woskową, fasolę czerwoną, cebulę, seler, zieloną paprykę i papryczki pimento.
Wymieszaj ocet, olej, cukier, sól i pieprz w rondlu; doprowadź do wrzenia. Gotuj i mieszaj, aż cukier się rozpuści, około 5 minut.
Zdejmij rondel z palnika i polej mieszankę fasoli dressingiem; wymieszaj, aby pokryć sosem. Schłodź w lodówce, aż smaki się połączą, od 8 godzin do całej nocy.